Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle

55,20 

Lyder Nauta on kotimainen kissan märkäruoka sopien kaikille aikuisille kissoille. Lyder märkäruoat on valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Nauta sisältää mm. niveliä voitelevaa glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeä tauriinia.

Myyntierä: 12 x 200 g.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle

Kotimainen Lyder Nauta kissan märkäruoka on sopiva kaikille aikuisille kissoille. Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Nauta sisältää niveliä voitelevaa glukosamiini ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeä tauriinia.

Kissalle turvallinen valinta on kotimainen märkäruoka

Kotimainen märkäruoka Lyder on lähiruokaa kissalle.  Suomessahan tunnetusti on puhdas maaperä, vesi sekä luonto. Tämän lisäksi Suomessa on myös korkea hygieniataso. Saatavilla onkin näistä syistä hyvälaatuisia raaka-aineita, joista valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista Lyder-märkäruokaa kissoille. Suomessa myös eläinten kohtelu verrattuna muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan, on hyvää.

Koostumus:

  • Naudanliha 73%, (liha 68%, sydän 3%, maksa 2%)
  • Naudanlihaliemi 23,7%
  • Hamppu
  • Mineraalit
  • Puolukka
  • Karpalo
  • Persilja

Ravintoarvot:

Raakavalkuainen 14,6%, raakarasva 16,7%, raakatuhka 1,9%, raakakuitu 2,5%. Kosteuspitoisuus 66%, kuiva-ainepitoisuus 34%.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 2360 μg/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 μg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 3,34 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Kalium 1,8 g/kg, kalsium 2,1 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,3 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 39 mg/kg, sinkki 36 mg/kg, fosfori 1,5 g/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Lyder-kotimainen kissan märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissa on alkujaan aavikkoeläin ja sen  esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille. Tästä syystä johtuen monet kissat ovat laiskoja juomaan riittävästi.  Nesteen liian niukka saanti voi osittain johtaa myös kissoille tyypillisiin vaivoihin; virtsatieongelmiin ja struviittikiviin (virtsakivi). Lyder-märkäruoat ovat runsaasti kosteutta sisältäviä joten kissa saa niistä myös kipeästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Ravinnon määrän tarve vaihtelee kissan iän, koon, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan.  Sopiva ravinnon määrä selviääkin usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja lisäksi  raikasta vettä tulee aina olla saatavana.

Säilyvyys

Lyder kissanruoat ovat peltirasiaan pakattuja. Ne säilyvät valmistuspäivästä 5 vuotta sekä ne voidaan huoneenlämmössä säilyttää. Avattuna rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Rasian pohjasta löytyy painettuna parasta ennen päiväys.

Kierrätys

Suomessa kierrätetään jopa 80-90% peltipurkeista. Lyder-ruokapurkitkin ovat kierrätetystä materiaalista valmistettuja. Tyhjät purkit voi edelleen kierrättää. Vie purkit vain metallinkierrätyspisteeseen, tunnistat sen metallinkierrätysmerkistä.

Lyder-kotimainen kissan märkäruoka – sopivasti energiaa

Kaikki kissat ovat erilaisia, yksilöllisiä persoonia. Ne ovat eri ikäisiä  ja niillä on myös erilaisia erilaisia liikuntatottumuksia sekä yksilöllisiä tarpeita, joten myös niiden energiatarve on erilainen. Kissojenkin makutottumukset vaihtelevat ja nekin pitävät vaihtelusta. Lyder kissanruokien valikoimassa onkin näistä syistä johtuen useita vaihtoehtoja. Valikoima laajenee koko ajan.

Muita suosittuja vaihtoehtoja kissalle

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Nauta

12 x 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Nauta – Täysravinto aikuiselle kissalle”