Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle

47,50 

Lyder Possu on kotimainen kissan märkäruoka sopien kaikille aikuisille kissoille. Lyder märkäruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Possu sisältää myös niveliä voitelevaa glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeä tauriinia.

Myyntierä: 12 x 200 g.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle

Kotimainen Lyder Possu kissan märkäruoka on sopiva kaikille aikuisille kissoille. Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Possu sisältää niveliä voitelevaa glukosamiini ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeä tauriinia.

Kissalle turvallinen valinta on kotimainen märkäruoka

Kotimainen märkäruoka Lyder on lähiruokaa kissalle.  Suomessahan tunnetusti on puhdas maaperä, vesi  sekä luonto. Tämän lisäksi Suomessa on myös korkea hygieniataso. Saatavilla onkin näistä syistä hyvälaatuisia raaka-aineita, joista valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista Lyder-märkäruokaa kissoille. Suomessa myös eläinten kohtelu verrattuna muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan, on hyvää.

Koostumus:

  • Possunliha 73%, (liha 68%, sydän 3%, maksa 2%)
  • Possunlihaliemi 23,7%
  • Hamppu
  • Mineraalit
  • Puolukka
  • Karpalo
  • Persilja

Ravintoarvot:

Raakavalkuainen 16,9 %, raakarasva 9,5 %, raakakuitu 1 %, raakatuhka 2 %, kosteuspitoisuus 72,4 %, kuiva-ainepitoisuus 27,6 %.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 1500 µg/kg, D-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 µg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 7,05 mg/kg.

Hivenaineet:

Fosfori 1,8 g/kg, kalium 2,3 g/kg, kalsium 2,3 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,2 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 40 mg/kg, sinkki 28 mg/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Lyder-kotimainen kissan märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissa on alkujaan aavikkoeläin ja sen  esi-isien juuret sijoittuivat kuiville aavikoille. Tästä syystä johtuen monet kissat ovat laiskoja juomaan riittävästi.  Nesteen liian niukka saanti osittain johtaa myös kissoille tyypillisiin vaivoihin; virtsatieongelmiin ja struviittikiviin (virtsakivi). Lyder-märkäruoat ovat runsaasti kosteutta sisältäviä joten kissa saa niistä myös kipeästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus:

Ravinnon määrän tarve vaihtelee kissan iän, koon, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan.  Sopiva ravinnon määrä selviääkin usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja lisäksi  raikasta vettä tulee aina olla saatavana.

Säilyvyys:

Lyder kissanruoat ovat peltirasiaan pakattuja. Ne säilyvät valmistuspäivästä 5 vuotta sekä ne voidaan huoneenlämmössä säilyttää. Avattuna rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Rasian pohjasta löytyy painettuna parasta ennen päiväys.

Kierrätys:

Suomessa kierrätetään jopa 80-90% peltipurkeista. Lyder-ruokapurkitkin ovat kierrätetystä materiaalista valmistettuja. Tyhjät purkit voi edelleen kierrättää. Vie purkit vain metallinkierrätyspisteeseen, tunnistat sen metallinkierrätysmerkistä.

Lyder-kotimainen kissan märkäruoka – sopivasti energiaa

Kaikki kissat ovat erilaisia, yksilöllisiä persoonia. Ne ovat eri ikäisiä  ja niillä on myös erilaisia erilaisia liikuntatottumuksia sekä yksilöllisiä tarpeita, joten myös niiden energiatarve on erilainen. Kissojenkin makutottumukset vaihtelevat ja nekin pitävät vaihtelusta. Lyder kissanruokien valikoimassa onkin näistä syistä johtuen useita vaihtoehtoja. Valikoima laajenee koko ajan.

Muita suosittuja vaihtoehtoja kissalle:

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Possu

12 x 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Possu – Täysravinto aikuiselle kissalle”