Lyder Kissanruoka

Lyder kissanruoka

Lyder kissanruoka valmistetaan Suomessa, parhaista suomalaista raaka-aineita. Kotimainen täysravinto oli pitkään toivottu ja odotettu tuotesarja. Nyt se on täällä!

Kotimainen Lyder kissanruokasarja on juuri sitä, mitä kissat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder kissanruoat sisältävät runsaasti suomalaista lihaa sekä kotimaisia yrttejä ja marjoja.

Kaikki Lyder kissanruoat sisältävät myös kissalle elintärkeää tauriinia sekä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka yhdessä pitävät huolta kissan nivelten hyvinvoinnista läpi koko kissan elämän. Lyder kissanruoka on täysravintoa kissalle.

Suomalainen Lyder kissanruoka on luonnollisesti valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.


Lyder suosittelee

Kaikki Lyder kissojen ruoat valmistetaan Suomessa, parhaista suomalaista raaka-aineita.

Kotimainen Lyder ruokasarja on juuri sitä, mitä kissat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder kissanruoat sisältävät suomalaista lihaa sekä kotimaisia yrttejä ja marjoja.

Lyder kissanruoka sisältää myös kissalle elintärkeää tauriinia sekä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka yhdessä pitävät huolta kissan nivelten hyvinvoinnista läpi koko kissan elämän. Lyder kissojen ruoat eivät ole vain kissanruokia, ne ovat täysravintoa kissalle.

Suomalainen Lyder kissanruoka on luonnollisesti valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

Valmistaja: Lyderpetfood.