CLINIVET koirilleMiksi CLINIVET täysravinto on valintani?

CLINIVET täysravinto on valmistettu luotettavasti Pohjois-Irlannissa huippulaadukkaista, korkealaatuisistaihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita, kuten maku-, väri- tai säilöntäaineita. CLINIVET täysravinnot on säilötty luonnollisesti rosmariinilla sekä tokoferolilla. Se on aina huippulaatua. Herkullinen maku tulee luonnon omista raaka-aineista. CLINIVET täysravintojen raaka-aineet ovat luettavissa helposti ja myös helposti ymmärrettävissä.

CLINIVET täysravinnossa vaihtoehto jokaiseen eri elämänkaaren vaiheeseen

CLINIVET täysravinnoista löytyy sopiva vaihtoehto rakkaan ystäväsi jokaiseen eri elämänkaaren vaiheeseen pennusta ( CLINIVET Puppy, CLINIVET Large Breed Puppy) veteraaniin ( CLINIVET Adult Senior vehnättömänä).

CLINIVET Adult Junior sopii ikään, kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. CLINIVET Adult Junior on helppo valinta myös silloin, kun laumassa on nuoria ja aikuisia yksilöitä ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa. CLINIVET Adult Junior sisältää runsaasti niveliä voitelevia aineita, glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:a, C-vitamiinia ja yucca-uutetta, jotka kaikki yhdessä auttavat pitämään koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko elämän. Tämän lisäksi se on myös hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille. Junioreille täysravinnoksi sopivat myös Clinivetin viljattomat vaihtoehdot l. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken, CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish.

CLINIVET täysravinintojen Vaihtoehdoissa on myös huomioitu koirien suurien kokoerojen merkitys ravitsemuksen optimoinnin suhteen ( CLINIVET Adult Small, CLINIVET Adult Large). CLINIVET Adult Energy on suunniteltu vastaamaan paljon liikkuvan ja aktiivisen koiran tarpeita. CLINIVET Adult Light on täysipainoinen ja vähäkalorinen täysravinto aikuisille koirille. CLINIVET Adult Light soveltuu erityisesti ylipainoisille ja siihen taipuvaisille koirille painonhallintaan.

CLINIVET täysravinnon viljattomat vaihtoehdot

CLINIVET täysravinnoista löytyvät myös viljattomat vaihtoehdot (CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken, CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish). Nämä vaihtoehdot sopivat junioreille ja aikuisille. Erityisesti niitä suositellaan lemmikeille joilla taipumus toistuviin korvatulehduksiin, hiiva- ja/tai varvasväliongelmiin. Viljattomia vaihtoehtoja suositellaan myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille yksilöille.

Käytetyt raaka-aineet

Raaka-aineiden suhteen meille on tärkeää vastuulliset valinnat niin raaka-aineina käytettyjen kalojen suhteen kuin kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden kestävän ja asianmukaisen käytön suhteen. Ruokiin käytetyn lihan laatu ja kasvuolosuhteet ovat eurooppalaisten vaatimuksien mukaisia, kanat ovat saaneet kasvaa vapaina Pohjois-Irlannissa, eikä kala- ja lohiöljyssä ole hormoneja eikä turhia antibiootteja ole käytetty.

Raaka-aineina käytetään siis paikallista kananlihaa, norjalaista lohiöljyä, ja pieniä, rasvaisia kaloja Atlantin valtamerestäEurooppalaista alkuperää ovat myös valmistuksessa käytetty auringonkukkaöljy, peruna, kananmuna sekä merilevä.

CLINIVET täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan Guyanassa, joka on kuuluisa vihreästä ja puhtaasta luonnosta. Suurin osa riisistä maailmassa viljellään maissa, joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Parasta tässä kaikessa on se, että CLINIVET koiranruokia saa tavallisen koiranruoan hinnalla.

Verkkokauppani

Tarkemmat tuotetiedot täysravinnoista sekä makupaloista ja hoitotuotteista löydät verkkokaupastani

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator-makupaloissa on tarjolla terveellisiä herkkupaloja ja purutikkuja Nivel+-lisällä tai ilman. Herkut ovat kuivattua kalaa soveltuen sekä koirille että kissoille.

Oxyfresh – hoitosarjasta löytyy kaikki tarpeellinen koiran perustarpeista huolehtimiseen.

Oxyfresh Shampoo– koirille ja kissoille turkin ja ihon hoitoon

Oxyfresh Shampoo pitää lemmikkisi puhtaana. Oxyfresh Shampoo on erinomainen, hyvin levittyvä, vaahtoava ja siten puhtaaksi pesevä shampoo sekä koirille että kissoille.  Oxyfresh Shampoossa on takkuja tehokkaasti selvittävä hoitoaine mukana. Pesun jälkeen koiran ja kissan turkki on kiiltävä, sileä ja helposti kammattava ja harjattava. Oxyfresh Shampoo on hellävarainen sopien myös usein toistuviin pesuihin. Neutraali pH on myös iholle hellävarainen. Kevyt, raikas, sitruunalle tuoksuva shampoo jättää turkin ilmavaksi, raikkaaksi ja helppohoitoiseksi. Viimeistele kylpyhetki Oxyfresh korvienpuhdistusaineella.

Alkoholiton Oxyfresh korvanpuhdistusaine koirille ja kissoille

Oxyfresh korvanpuhdistusaine on alkoholiton, eläinlääkäreiden suosittelema korvanpuhdistaja. Se on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Oxyfresh korvanpuhdistusaine rauhoittaa nopeasti kutinaa ja ärsytystä ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen on korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä, joten lemmikkien korvat kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa puhdistaa säännöllisesti. Korvien puhdistaminen käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

Oxyfresh hammasgeeli, hammassuihke sekä juomaveteen lisättävä liuos

Suuhygieniaa ilman harjaamista.

Hampaidenhoitoon sekä suuhygieniasta huolehtimiseen verkkokauppani valikoimista löytyvät helppokäyttöiset hammasgeelit, hammassuihkeet sekä juomaveteen lisättävä liuos. Kaikki tuotteet puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita poistaen plakkia ja pehmittäen hammaskiveä. Samalla tuotteet raikastavat hengitystä ikeniä hoitaen ilman harjaamista.


Suosituimmat CLINIVET koiranruoat