Lyder Luomukana – Täysravinto kissalle (12 x 180 g)

55,20 

Lyder Luomukana on laadukas kissan märkäruoka, joka sopii kaikille aikuisille kissoille. Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Luomukana täysravinto sisältää runsaasti suomalaista luomukanan koipireisilihaa, marjoja ja yrttejä sekä niveliä voitelevaa glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Pakkauskoko: 12 x 180 g.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Luomu kissanruoka on täysravintoa kissalle

Luomu kissanruoka, joka sopii kaikille aikuisille kissoille. Lyder Luomukana sisältää vain vähän rasvaa, joten sitä voidaan suositella myös leikatuille ja ylipainoon taipuville kissoille.

Kaikki Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Lyder Luomukana sisältää runsaasti suomalaista luomukanan koipireisilihaa, marjoja ja yrttejä sekä niveliä voitelevaa glukosamiinia ja kondroitiinisufaattia sekä kissoille elintärkeää tauriinia.

Luomu kissanruoka on turvallinen valinta

Kotimainen luomu kissanruoka on lähiruokaa kissalle.  Suomessa on tunnetusti puhdas maaperä, vesi sekä luonto sekä erittäine korkea hygieniataso. Näitä syistä meillä on saatavana hyvälaatuisia raaka-aineita, joista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista Lyder märkäruokaa.

Lisäksi Suomessa myös eläinten kohtelu verrattuna muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan, on hyvää.

Koostumus:

  • Luomukanan koipireisiliha 68%
  • Luomunaudan sydän 5%
  • Luomunaudan maksa 3%
  • Luomukananlihaliemi 24%
  • Luomuhamppu
  • Mineraalit
  • Puolukka
  • Karpalo
  • Persilja

Ravintoarvot:

Raakavalkuainen 14,9%, raakarasva 4,8%, raakatuhka 1,2%, raakakuitu <1%. Kosteuspitoisuus 79%, kuiva-ainepitoisuus 21%.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 11800 IU/kg (3530 μg/kg), D3-vitamiini (kolekalsiferoli) -100 IU/kg (<2,5 μg/kg), E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 18,5 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Kalium 2,5 g/kg, kalsium 2,4 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,3 g/kg, mangaani 2,2 mg/kg, natrium 0,6 g/kg, rauta 20 mg/kg, sinkki <20 mg/kg, fosfori 1,7 g/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Luomu kissanruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissa on alkujaan aavikkoeläin ja sen  esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille. Tästä syystä johtuen monet kissat ovat laiskoja juomaan riittävästi.  Nesteen liian niukka saanti voi osittain johtaa myös kissoille tyypillisiin vaivoihin; virtsatieongelmiin ja struviittikiviin (virtsakivi). Lyder kissanruoat ovat runsaasti kosteutta sisältäviä, joten kissa saa niistä myös kipeästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Ravinnon määrän tarve vaihtelee kissan iän, koon, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan.  Sopiva ravinnon määrä selviääkin usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja lisäksi  raikasta vettä tulee aina olla saatavana.

Säilyvyys

Lyder kissanruoat ovat peltirasiaan pakattuja. Ne säilyvät valmistuspäivästä 5 vuotta sekä ne voidaan huoneenlämmössä säilyttää. Avattuna rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Rasian pohjasta löytyy painettuna parasta ennen päiväys.

Kierrätys

Suomessa kierrätetään jopa 80-90% peltipurkeista. Lyder-ruokapurkitkin ovat kierrätetystä materiaalista valmistettuja. Tyhjät purkit voi edelleen kierrättää. Vie purkit vain metallinkierrätyspisteeseen, tunnistat sen metallinkierrätysmerkistä.

Luomu kissanruoka – sopivasti energiaa

Kaikki kissat ovat erilaisia, yksilöllisiä persoonia. Ne ovat eri ikäisiä  ja niillä on myös erilaisia erilaisia liikuntatottumuksia sekä yksilöllisiä tarpeita, joten myös niiden energiatarve on erilainen. Kissojenkin makutottumukset vaihtelevat ja nekin pitävät vaihtelusta. Lyder kissanruokien valikoimassa onkin näistä syistä johtuen useita vaihtoehtoja. Valikoima laajenee koko ajan.

Muita suosittuja vaihtoehtoja kissalle

Valmistaja: lyderpetfood.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Nauta

12 x 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Luomukana – Täysravinto kissalle (12 x 180 g)”