,

Lyder Dental – Erikoisruoka suun hyvinvointiin

49,90 69,90 

Lyder Dental on terveellistä ravintoa ja hammashoitoa yhdessä! Ruoka on kehitetty ehkäisemään ientulehdusta, plakkia ja hammaskiveä. Raikastaa myös hengitystä.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, kotimaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Dental koiranruoka

Dental koiranruoka on suunniteltu erityisesti aikuisille koirille, jotka tarvitsevat korkealaatuisen täysravinnon päivittäisen suuhygienian hoidon tueksi. Dental koiranruoasta hyötyvät erityisesti yksilöt, joilla on taipumusta plakin ja hammaskiven muodostumiseen sekä ientulehduksiin.

Lyder on halunnut kehittää puhtaan, laadukkaan sekä toiminnallisen ruoan suun ongelmia ennaltaehkäisemään. Dental koiranruoka on kehitetty yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa tukemaan koiran suun, hampaiden ja ikenien terveyttä

Dental koiranruoan eroat verrattuna tavalliseen koiranruokaan?

Dental koiranruoka sisältää C-vitamiinipitoisia yrttejä, persiljaa ja minttua hengitystä raikastamaan. Lyder Dental sisältää myös hammastahnassa puhdistavana ainesosana käytettävää natriumheksametafosfaattia, ja siten se taistelee hammaskiveä vastaan tehokkaasti. Vaikka Lyder Dental on suuhygienian erikoisruoka pitää se koiran kylläisenä mausta tinkimättä.

Suomalainen Dental koiranruoka turvallinen valinta

Lyder Dental on kotimainen erikoisruoka koiran suuhygienian hoidon tueksi. Lyder lemmikkiruoat ovat suomalaisista raaka-aineista valmistettuja Suomessa. Lyder Dental sisältää runsaasti suomalaista kananlihaa ja siinä on lisänä porkkanaa, perunaa, kaurahiutaleita, hamppua, persiljaa ja minttua. Koiran niveliä voitelee ruokaan lisätty kondroitiinisulfaatti ja glukosamiini sekä hammaskiven muodostumista ehkäisevää ja hampaita puhdistavaa natriumheksametafosfaatti.

Lyder Dental on turvallista ja kotimaista lähiruokaa koiralle. Harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas maaperä, puhdas luonto, puhdas vesi yhdistettynä korkeaan hygieniatasoon. Tämän lisäksi tuotantoeläinten kohtelu Suomessa verrattuna muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan, on erittäin hyvää. Saatavilla on näistä syistä johtuen runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Lyder valitsee korkealaatuisista raaka-aineista parhaat valmistaakseen koirillemme huippulaadukasta ruokaa.

Koostumus:

Kananliha, porkkana, peruna, kaurahiutale, hamppu, mineraalit ja vitamiinit, persilja, minttu, natriumheksametafosfaatti, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,5 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 10,3 %, raakarasva 8,1 %, raakatuhka 1,3 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 74,6 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä (400 g rasia):
 • 1 – 10 kg – 1 rasia
 • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 4 rasiaa
Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä (750 g rasia):
 • 1 – 10 kg – 1/2 rasia
 • 10 – 25 kg – 1 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 1 1/2 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 2 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Ympäristöystävällinen peltirasia:

Lyder märkäruoat säilyvät peltirasiaan pakattuna avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta. Avattuna rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Painettuna rasian pohjasta löytyy parasta ennen päivä.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista. Purkit voidaan käytön jälkeen uudelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen. Metallinkierrätyspisteen tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli kiertää ikuisesti joten pakkaus on erittäin ympäristöystävällinen!

Korkealaatuiset peltirasiat sisäpuoleltaan on vuorattu elintarvikepinnoitteella, joten haitallisia metalleja ei pääse liukenemaan rasioista ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

 • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
 • Lyder Allergia – erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
 • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
 • Lyder Light – vähärasvainen erikoisruoka koiralle
 • Lyder Dental – erikoisruoka suun ja hampaiden hyvinvointiin

Märkäruoka koiralle – juuri sopivasti energiaa

Koirien energian tarve vaihtelee. Koirat ovat yksilöitä, yksilöllisin tarpein ja liikuntatottumuksin. Myös ikä ja koko aiheuttaa muutoksia energian tarpeeseen. Koirien makutottumuksetkin vaihtelevat. Lyder koiranruokien valikoimassa on useita eri makuvaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Dental

12 x 400 g, 12 x 750 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Dental – Erikoisruoka suun hyvinvointiin”