,

Lyder Allergia – Hypoallergeeninen erikoisruoka

4,90 49,90 

Hypoallergeeninen ruoka koirille, jotka kärsivät allergioista, yliherkkyydestä tai iho-ongelmista. Lyder Allergia on hypoallergeeninen koiranruoka, joka sisältää myös ne ravintolisät, jotka allergisista oireista kärsivän koiran tulisi saada erikseen ravintolisäpurkeista.

Lyder Allergia on siis täysravinto allergisista oireista kärsivälle koiralle.

Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista.

>> Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille!

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Allergiaruoka allergiselle ja yliherkälle koiralle

Allergiaruoka, joka on kehitetty varta vasten niille koirille, jotka kärsivät allergioista, yliherkkyydestä tai iho-ongelmista. Koiran allergia, kutina ja yliherkkyys ovat varsin yleisiä ja koiralle erittäin tuskallisia vaivoja.

Me Lyderillä olemme halunneet kehittää ja valmistaa yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa laadukkaista ja toiminnallisista raaka-aineista tehtyä ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja tukee allergian tai yliherkkyyden oireita.

Miten koiran allergiaruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Allergiaruoan raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä, jolloin koirat ovat näille raaka-aineille allergisia vain harvoin. Valittujen raaka-aineiden sisältämät ravinteet tukevat jo itsessään koiran terveyttä, sillä lisätyt ravinteet eivät koskaan korvaa terveellistä ruokavaliota.

Lyder Allergiaruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, joka vahvistaa koiran ihon ja turkin hyvinvointia ja hillitsee allergiaoireisiin usein liittyvää matala-asteista tulehdustilaa.

Lisäksi Lyder Allergiaruoka sisältää myös niitä ravinteita, joita allergisista oireista kärsivät koiran tulisi muutoin saada erikseen ravintopurkeista; MSM, molybdeeni, magnesium, sinkki, C-vitamiini ja probiootit.

Kotimainen allergiaruoka on turvallinen valinta

Lyder Allergia on kotimainen erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille. Kaikki Lyder ruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Allergiaruoka sisältää runsaasti kananlihaa ja siinä on höysteenä kananmunia, kaurahiutaleita, punajuurta, hamppuöljyä ja mustaherukkaa. Lisäksi ruokiin on lisätty koiran ihon hyvinvointia ylläpitäviä ja koiran vastustuskykyä vahvistavia ravintolisiä.

Kotimainen Lyder Allergiaruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta ruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on erittäin hyvää.

Koostumus:

Kananliha 45%, kananlihaliemi 25%, kananmuna 10%, punajuuri, kaurahiutale, hamppuöljy, mustaherukka.

Ravitsemukselliset lisäaineet ja -ravinteet:

Kalsium, magnesium, sinkki, kondroitiinisulfaatti, glukosamiini, MSM, molybdeeni, C-vitamiini ja probiootit.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 8,6 %, raakarasva 9 %, raakatuhka 1,3 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 71,9 %.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia
  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa lisäksi muuta ravintoa, ravinnon määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut:

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatussa rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – vähärasvainen erikoisruoka koiralle
  • Lyder Dental – erikoisruoka suun ja hampaiden hyvinvointiin

Märkäruoka koiralle – juuri sopivasti energiaa

Koska kaikki koirat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös koirien makutottumukset vaihtelevat. Näistä syistä Lyder koiranruokien valikoimaan on tulossa useita eri makuvaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Allergia

400 g, 12 x 400 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Allergia – Hypoallergeeninen erikoisruoka”