CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka koirille

31,90 79,80 

CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka vanhenevalle ja vanhalle koiralle. Se sisältää siis runsaasti niveliä voitelevia aineita: glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:a, C-vitamiinia ja yucca-uutetta. Nämä kaikki yhdessä auttavat pitämään ikääntyneen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Senior sisältää optimaalisessa suhteessa korkealaatuisia omega3- ja omega6 -rasvahappoja, jotka tutkitusti ravitsevat vanhenevaa ihoa ja turkkia sekä ehkäisevät tulehdustiloja.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Pakkauskoot: 4kg (7,97€/kg) ja 14kg (5,70€/kg).

>> Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vehnätön senioriruoka vanhoille koirille

Vehnätön senioriruoka CLINIVET Adult Senior sopii vanhenevalle tai jo vanhalle koiralle. CLINIVET Adult Senior sisältää runsaasti niveliä voitelevia aineita, glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:a, C-vitamiinia ja yucca-uutetta. Nämä kaikki yhdessä auttavat pitämään ikääntyneen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Senior sisältää optimaalisessa suhteessa korkealaatuisia omega3- ja omega6 -rasvahappoja, jotka tutkitusti ravitsevat vanhenevaa ihoa ja turkkia sekä ehkäisevät tulehdustiloja.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen kuivaruoka ikääntyvälle ja jo veteraani-ikäiselle koiralle ja sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Milloin koira on seniori-ikäinen?

Yleisesti voidaan ajatella, että seniori-iän katsotaan alkavan siinä vaiheessa, kun koira on odotetun elinikänsä puolessa välissä. Pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, joten ne tulevat seniori-ikään isoja koiria myöhemmin. Näin ajatellen koiran seniori-ikä alkaa 5-8 -vuotiaana.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva (4,5%), kuivattu kala, panimohiiva, siipikarjan maksa, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, vitamiinit, lohiöljy, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti FOS (0,03%), prebiootti MOS (0,03%), kondroitiinisulfaatti (0,025%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,52%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Vehnätön senioriruoka täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  • Hypoallergeeninen – ilman keinotekoisia lisäaineita luonnollinen koostumus
  • Myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle
  • Ei sisällä vehnää, possua, nautaa, lammasta tai soijatuotteita
  • Vanhenevan koiran immuunijärjestelmää tukevat C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni
  • Vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta tasapainottavat ja tukevat prebiootit FOS ja MOS
  • Vanhenevaa ihoa ja turkkia hoitavat Omega-3 ja omega-6 rasvahapot
  • Vanhenevan koiran nivelten ja rustojen toimintaa tukevat glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini. Mukana on siis nivelten todellinen tehopaketti.
  • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita
  • Valmistettu puhtaasta ja vihreästä luonnosta tunnetussa Pohjois-Irlannissa
  • Raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi luokiteltuja

Paino-ongelmia?

Koiran ikääntyessä koirankin perusaineenvaihdunta hidastuu ja siten energiantarvekin vähenee. Ravitsemustarve muuttuu. Tällöin se on alttiimpi salakavalasti kertyvälle ylipainolle, josta yleensä helposti seuraa erilaisia ongelmia. CLINIVET Adult Senior -senioriruoka sisältää vähemmän energiaa kuin muut aikuisten ruokien ruoat. Jos ylimääräisiä senttejä alkaa kertyä vyötärölle tästä huolimatta, suosittelemme CLINIVET Adult Light tai Lyder Light – kevytruokaa, jotka molemmat sopivat painonhallintaa tarvitseville koirille.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
CLINIVET Adult Senior

4 kg, 14 kg (ilmainen toimitus!)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka koirille”