CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

29,90 78,90 

CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka vanhenevalle ja vanhalle koiralle. Ruoka sisältää nivelten todellisen tehopaketin jonka tavoitteena on pitää veteraani virkeänä pitkään. CLINIVET Adult Senior sisältää siis runsaasti niveliä voitelevia aineita: glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:a, C-vitamiinia ja yucca-uutetta. Nämä kaikki yhdessä auttavat pitämään ikääntyneen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Senior sisältää optimaalisessa suhteessa korkealaatuisia omega3- ja omega6 -rasvahappoja, jotka tutkitusti ravitsevat vanhenevaa ihoa ja turkkia sekä ehkäisevät tulehdustiloja.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Pakkauskoot: 4kg (7,47€/kg) ja 14kg (4,99€/kg).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka vanhoille koirille

Vehnätön senioriruoka CLINIVET Adult Senior sopii vanhenevalle tai jo vanhalle koiralle. Ruoka sisältää nivelten todellisen tehopaketin jonka tavoitteena on pitää veteraani virkeänä pitkään. CLINIVET Adult Senior sisältää siis runsaasti niveliä voitelevia aineita, glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:a, C-vitamiinia ja yucca-uutetta. Nämä kaikki yhdessä auttavat pitämään ikääntyneen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Senior sisältää optimaalisessa suhteessa korkealaatuisia omega3- ja omega6 -rasvahappoja, jotka tutkitusti ravitsevat vanhenevaa ihoa ja turkkia sekä ehkäisevät tulehdustiloja.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen kuivamuona ikääntyvälle koiralle ja veteraanille, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Milloin koira on seniori-ikäinen?

Yleisesti ottaen seniori-iän katsotaan alkavan kun koira on oletetun elinikänsä puolivälissä. Pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, joten ne tulevat seniori-ikään myöhemmin kuin suuret. Tästä johtuen koiran seniori-ikä alkaa 5-8 -vuotiaana.

CLINIVET Adult Senior senioriruoka 

CLINIVET Adult Senior -ravinto on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva (4,5%), kuivattu kala, panimohiiva, siipikarjan maksa, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, vitamiinit, lohiöljy, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti FOS (0,03%), prebiootti MOS (0,03%), kondroitiinisulfaatti (0,025%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,52%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Vehnätön senioriruoka täynnä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia:

  • Hypoallergeeninen – ilman keinotekoisia lisäaineita luonnollinen koostumus
  • Myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle
  • Ei sisällä vehnää, possua, nautaa, lammasta tai soijatuotteita
  • Vanhenevan koiran immuunijärjestelmää tukevat C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni
  • Vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta tasapainottavat ja tukevat prebiootit FOS ja MOS
  • Vanhenevaa ihoa ja turkkia hoitavat Omega-3 ja omega-6 rasvahapot
  • Vanhenevan koiran nivelten ja rustojen toimintaa tukevat glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini. Mukana on siis nivelten todellinen tehopaketti.
  • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita
  • Valmistettu puhtaasta ja vihreästä luonnosta tunnetussa Pohjois-Irlannissa
  • Raaka-aineet ovat ihmisravinnoksi luokiteltuja

Paino-ongelmia?

Koiran ikääntyessä koirankin perusaineenvaihdunta hidastuu ja siten energiantarvekin vähenee. Ravitsemustarve muuttuu. Tällöin se on alttiimpi salakavalasti kertyvälle ylipainolle, josta yleensä helposti seuraa erilaisia ongelmia. CLINIVET Adult Senior -senioriruoka sisältää vähemmän energiaa kuin muut aikuisten ruokien ruoat. Jos ylimääräisiä senttejä alkaa kertyä vyötärölle tästä huolimatta, suosittelemme CLINIVET Adult Light – kevytruokaa. CLINIVET Adult Light sopii kaikille painonhallintaa tarvitseville koirille.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
CLINIVET Adult Senior

4 kg, 14 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille”