Oxyfresh Liuos – Koiran ja kissan suuhygienian hoitoon

16,90 24,90 

Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Oxyfresh juomaveteen lisättävä liuos puhdistaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja raikastaa hengityksen samalla kun se eliminoi haitallisia bakteereita suussa.

Helppo käyttää. Lisää pieni määrä Oxyfresh liuosta päivittäin koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Harjaamista ei tarvita.

Pakkauskoot: 89 ml ja 473 ml.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Oxyfresh liuos – juomaveteen lisättävä liuos päivittäisen suugygienian hoitoon

Oxyfresh juomaveteen lisättävä liuos puhdistaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita. Helppokäyttöinen liuos sopii lemmikkien päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Sen lisäksi, että liuos puhdistaa hampaita, se raikastaa hengityksen ja eliminoi haitallisia bakteereita suussa.

Erittäin helppo käyttää. Lisää pieni määrä Oxyfresh liuosta päivittäin koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi korkillinen liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita. Koska liuos on täysin hajuton ja mauton, sen käyttäminen onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh liuosta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin ja Oxyfresh hammassuihkeen kanssa, jolloin saadaan tehostettua aineen vaikutusta.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:
  • RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  • PUHTAAT JA HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
  • TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammskiveä vastaan.
  • ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  • BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.
Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti)

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Paino 0.5 kg
Mitat 25 × 15 × 15 cm
Oxyfresh Water Additive

89 ml, 473 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Liuos – Koiran ja kissan suuhygienian hoitoon”