Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koiralle ja kissalle

16,90 

Oxyfresh korvanpuhdistusaine on eläinlääkäreiden suosittelema, alkoholiton korvienpuhdistaja. Se on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Rauhoittaa nopeasti kutinaa ja ärsytystä ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen on korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä, joten lemmikkien korvat kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa puhdistaa säännöllisesti. Korvien puhdistaminen käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

Pakkauskoko: 237 ml.

Saatavuus: 43 varastossa

Oxyfresh korvienpuhdistusaine – koirille ja kissoille

Oxyfresh korvienpuhdistusaine on eläinlääkäreiden suosittelema, alkoholiton korvienpuhdistaja. Se on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvanpuhdistusaine koiran ja kissan korvien puhdistukseen. Rauhoittaa nopeasti kutinaa ja ärsytystä ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen on korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä, joten lemmikkien korvat kannattaa tarkastaa ja tarvittaessa puhdistaa säännöllisesti. Korvien puhdistaminen käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Kylpyhetkiä täydentämään suosittelemme lisäksi ylellistä Oxyfresh shampoota.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:
  • TOIMIVA – Tehokas apu korvavahan kerääntymisen, lian ja korvapunkkien poistamiseen. Ei pistele, polta tai ärsytä korvaa.
  • RAUHOITTAA JA PUHDISTAA – Rauhoittaa nopeasti ja puhdistaa tehokkaasti kutisevat ja haisevat koiran ja kissan korvat.
  • HELPPO JA SUJUVA KÄYTTÖ – Ei ylimääräistä sähläämistä korvien puhdistuksen kanssa.
  • TURVALLINEN & HELLÄVARAINEN – Hellävarainen herkimmillekin korville.
  • MYRKYTÖN – Turvallinen lemmikeille, omistajille ja ympäristölle.
  • EI ÄRSYTÄ – Lemmikit rakastavat sitä, koska se ei pistele korvia.
  • POISTAA HAJUJA – Poistaa hajuja. Ei peitä hajuja toisella vaan neutralisoi pahat hajut nopeasti ja helposti.
  • RAUHOITTAA TULEHDUKSIA – Auttaa vähentämään bakteerien kasvua.
  • ELÄINLÄÄKÄREIDEN SUOSITTELEMA – Eläinlääkäreiden suosittelema jo yli 30 vuoden ajan.
Käyttöohje:

Tarkasta koiran ja kissan korvat säännöllisesti viikottain. Kaada 10-15 tippaa Oxyfresh korvienpuhdistajaa suoraan koiran tai kissan kumpaankin korvaan. Korvien hierominen tyvestä tehostaa korvapuhdisteen vaikutusta ja irrottaa tehokkaasti korviin kertynyttä korvavahaa ja likaa. Pyyhi lopuksi korvat puhtaalla, sormen ympäri kiedotulla vanulla. Jos korvissa on runsaasti vaikkua, toista käsittely niin monta kertaa, että kaikki korvavaha on poissa. Käsittelyn voi uusia kuuriluontoisesti useampana päivänä peräkkäin, jolloin korvat puhdistuvat perusteellisesti.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Decyl Glucoside (dekyyliglukosidi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene®️ (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®️), Hydroxypropyl Methylcellulose (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa), Potassium Phosphate (kaliumfosfaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Tärkeä muistaa:

Jos koiran tai kissan korvat märkivät, vuotavat verta tai tärykalvo on rikkoutunut, lemmikki tulee viedä eläinlääkärin hoitoon eikä korvanpuhdistajaa voi käyttää tällaisten sairaiden korvien hoitoon. Korvakäytävään ei myöskään saa työntää vanupuikkoa tai muita esineitä, jotka voivat vaurioittaa herkkää korvaa. Turvallista on puhdistaa vain se osa, joka on näkyvissä.

Paino 0,4 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 15 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koiralle ja kissalle”