Oxyfresh Hammassuihke – Hampaiden puhdistukseen

17,90 

Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Helppo ja nopea käyttää: suihkaise suoraan  koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Suihke jätetään vaikuttamaan suuhun, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin mauton, sen käyttäminen onnistuu hyvinkin tempperamenttisten lemmikkien kanssa. Voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jotka tehostavat hammassuihkeen vaikutusta.

Pakkauskoko: 89 ml.

Saatavuus: 26 varastossa

Oxyfresh hammassuihke – puhdistaa kissan ja koiran hampaat

Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti kissan ja koiran hampaat. Helppo ja nopea käyttää: suihkaise suoraan  koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Suihke jätetään vaikuttamaan suuhun, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin mauton, sen käyttäminen onnistuu hyvinkin tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Hammassuihketta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jolloin saadaan tehostettua hammassuihkeen vaikutusta.

Oxyfresh hammassuihke ei ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan se auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Oxyfresh hammassuihke onkin monipuolinen tuote koirien ja kissojen hammaskiven ja päivittäisen suuhygienian hoitoon. Suihkeen avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Hyödyt:

 RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
 PUHTAAT HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
 TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammskiveä vastaan.
 ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
 BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kupariseos), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Paino 0,2 kg
Mitat 15 × 15 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Hammassuihke – Hampaiden puhdistukseen”