Lyder Puruherkku lajitelma (800 g)

19,90 

Koiran puruherkku lajitelma on edullinen säästöpakkaus, joka sisältää suosittuja suomalaisia Lyder makupaloja lajitelmana.

Sisältää: Lyder Luomubroilerin jalat (200 g), Lyder Poron kylkiluut (200 g), Lyder Kalkkunan kaulat (2 kpl) ja Poron lihaisa kylki (200 g).

Saatavuus: 30 varastossa

Koiran puruherkku mix

Koiran puruherkku lajitelma on edullinen säästöpakkaus, joka sisältää suosittuja suomalaisia Lyder makupaloja lajitelmana.

Lyder Luomubroilerin jalat (200 g)

Valmistettu suomalaisen luomubroilerin jaloista! Kotimainen luomukanasta valmistettu herkku, missä on vastustamaton maku ja mukavasti pureskeltavaa ja ajanvietettä. Koska kaikki Lyder herkut on valmistettu hitaasti kuivaamalla, niissä on ravintoaineet tallessa. Luomubroileri sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Poron kylkiluut (200 g)

Lyder Poron kylkiluut valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron kylkiluista. Koska puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä on ravintoaineet tallessa. Poro sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Kalkkunan kaulat (2 kpl)

Suomalainen puruherkku, joka on valmistettu kotimaisten kalkkunoiden kauloista. Vastustamattoman herkullista. Koska puruherkut on valmistettu kuivaamalla, niissä on ravintoaineet tallessa. Kalkkuna sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Poron lihaisa kylki (200 g)

Lihaisat Lyder Poron kylkiluut valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron kylkiluista. Koska puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravintoaineet hyvin tallessa. Poro sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder koiran puruherkut on saatavana myös erikseen

  1. Lyder Kalkkunan kaulat
  2. Lyder Luomubroilerin jalat
  3. Lyder Poron kylkiluut
  4. Lyder Poron lihaisa kylki
  5. Lyder Puruherkku Mix – edullinen säästöpakkaus

lyderpetfood.fi

Paino 0,9 kg
Mitat 15 × 15 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Puruherkku lajitelma (800 g)”