Lyder Mono Protein Turkey – Täysravinto koiralle

6,90 69,90 

Lyder Mono Protein Turkey on kaikille aikuisille koirille sopiva täysravinto. Ruoan ainoa lihaproteiinin lähde on kotimainen kalkkunanliha. Tämä helpottaa ruoan valintaa koira ollessa allerginen tai herkkä jollekin raaka-aineelle.

Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Single protein l. monoproteiini koiranruoka

Single protein koiranruoassa on vain yksi lihaproteiinin lähde. Lyder Mono Protein Turkey täysravinto sopii kaikille aikuisille koirille. Ruoan ainoa lihaproteiinin lähde on sen valmistuksessa käytetty kalkkunanliha. Sen ansiosta ruoan valinta on helpompaa koiran ollessa allerginen tai herkkä joillekin raaka-aineille.

Lyder on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan kanssa. Lyder on puhdasta, laadukasta ruokaa, jonka tarkoituksena on auttaa koiraa pysymään hyvinvoivana ja terveenä koko sen elämän läpi.

Miten single protein koiranruoka eroaa tavalliseen koiranruokaan verrattuna?

Lyder Mono Protein Turkey on korkealaatuinen ja herkullinen täysravinto, joka pitää koiran kylläisenä. Raaka-aineet on valittu siten, että ruoka täyttää koiran ravitsemukselliset tarpeet sisältäen riittävästi energiaa aikuiselle koiralle. Ruokaan ei tarvitse lisätä mitään parantamaan sen koostumusta tai makua.

Turvallinen valinta kotimainen single protein koiranruoka

Lyder Mono Protein Turkey on kaikille aikuisille koirille suunniteltu kotimainen täysravinto. Lyder lemmikkiruoat ovat suomalaisista raaka-aineista valmistettuja Suomessa. Lyder Mono Protein Turkey sisältää runsaasti suomalaista kalkkunanlihaa. Lisänä siinä on porkkanaa, perunaa, kaurahiutaleita, hamppua, nokkosta, karpaloa ja puolukkaa. Tämä lisäksi ruoka sisältää kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia jotka edesauttavat koiran nivelien hyvinvointia.

Lyder Mono Protein Turkey on turvallista ja kotimaista lähiruokaa koiralle. Harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas maaperä, puhdas luonto, puhdas vesi yhdistettynä korkeaan hygieniatasoon. Tämän lisäksi tuotantoeläinten kohtelu Suomessa verrattuna muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan, on erittäin hyvää. Saatavilla on näistä syistä johtuen runsaasti korkealaatuisia raaka-aineita. Lyder valitsee raaka-aineista parhaat valmistaakseen koirillemme huippulaadukasta ruokaa.

Koostumus:

Kalkkunanliha, porkkana, peruna, kaurahiutale, hamppu, mineraalit, nokkonen, karpalo, puolukka, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 30 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,5 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 9,9 %, raakarasva 9,2 %, raakatuhka 1,1 %, raakakuitu <1 %. Kosteuspitoisuus 73,8 %.

Mineraalit/kg:

Kalsium 2,1 g, kupari <5 mg, rauta 18 mg, magnesium 0,4 g, mangaani 4,2 mg, fosfori 1,7 g, kalium 2,1 g, natrium 0,5 g, sinkki 48 mg.

Ruokintasuositus

Ravinnon määrän tarve vaihtelee koiran aktiivisuuden, iän, koon sekä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Usein sopiva ravinnon määrä selviää vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä. Koiralla tulee aina olla saatavilla raikasta vettä aterioiden lisäksi.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1/2 rasia
  • 10 – 25 kg – 1 rasiaa
  • 25 – 40 kg – 1 1/2 rasiaa
  • 40 – 70 kg – 2 rasiaa

Ravinnon määrää vähennetään vastaavasti, jos koira lisäksi saa muuta ravintoa.

Ympäristöystävällisen peltirasian edut:

Lyder märkäruoat säilyvät peltirasiaan pakattuna avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta. Avattuna rasiassa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Painettuna rasian pohjasta löytyy parasta ennen päivä.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista. Purkit voidaan käytön jälkeen uudelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen. Metallinkierrätyspisteen tunnet metallinkierrätysmerkistä. Metalli kiertää ikuisesti joten pakkaus on erittäin ympäristöystävällinen!

Korkealaatuiset peltirasiat sisäpuoleltaan on vuorattu elintarvikepinnoitteella, joten haitallisia metalleja ei pääse liukenemaan rasioista ruokaan.

Märkäruoka koiralle – juuri sopivasti energiaa

Koirien energian tarve vaihtelee. Koirat ovat yksilöitä, yksilöllisin tarpein ja liikuntatottumuksin. Myös ikä ja koko aiheuttaa muutoksia energian tarpeeseen. Koirien makutottumuksetkin vaihtelevat. Lyder koiranruokien valikoimassa on useita eri makuvaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Lyder erikoisruokia:

  • Lyder Nivel – erikoisruoka nivelrikkoa sairastaville koirille
  • Lyder Allergia – erikoisruoka allergisista oireista kärsiville koirille
  • Lyder Vatsa – erikoisruoka maha- ja suolisto-ongelmista kärsiville koirille
  • Lyder Light – vähärasvainen erikoisruoka koiralle
  • Lyder Dental – erikoisruoka hampaiden ja ikenien hyvinvointiin
Valmistaja: Lyderpetfood.fi
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Mono Protein Turkey

1 x 750 g, 12 x 750 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Mono Protein Turkey – Täysravinto koiralle”