La Toilette kissanhiekka (säästökoko)

68,90 129,90 

La Toilette kissanhiekka on biohajoava ja ympäristöystävällinen hiekka kissalle, joka on valmistettu korkealaatuisista kasvikuiduista. Hiekka on paakkuuntuvaa ja sillä on erinomainen kyky sitoa hajuja ja nesteitä itseensä.

Myyntikoot: 65 litraa ja 2 x 65 litraa (ilmainen toimitus!).

>> Toimitus 5,90€ – Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

La Toilette – puupohjainen kissanhiekka

La Toilette kissanhiekka on orgaaninen, 100% biohajoava kuivike, joka sopii kaikkiin kissanvessoihin. Se on paakkuuntuva ja tehokkaasti hajuja ja nesteitä imevä ekologinen kissanhiekka. Pölyämätön ja superpehmeä La Toilette kuivike ei pistele kissan herkkiä tassuja, joten se on ihanteellinen vaihtoehto myös niille kissoille, joiden tassut eivät kestä tavallista kissanhiekkaa.

Paakkuuntuva La Toilette kuivike on lempeä myös kukkarolle, sillä se on käytössä erittäin riittoisa. La Toilette kuivike on valmistettu sertifioidusta, kestävällä tavalla kasvatetusta metsästä, joten se on ympäristöystävällinen ja kissalle sekä omistajalle turvallinen vaihtoehto.

La Toilette kuivikkeet sitovat tehokkaasti nesteitä ja hajuja. Kiinteät paakut on nopea ja helppo poistaa. Käytön jälkeen La Toilette kissanhiekka voidaan hävittää kompostoimalla, polttamalla tai muun kotitalousjätteen mukana, jolloin se muuttuu energiaksi. Pieni määrä voidaan huuhtoa WC:ssä.

Paakkujen poisto

La Toilette kissanhiekka imee virtsan ja sitoo hajut nopeasti kissan käytettyä vessalaatikkoa ja muodostaa helposti poistettavia tiiviitä paakkuja. Kun paakut poistetaan säännöllisesti, vessa pysyy siistinä ja hygieenisenä, jolloin kissa käyttää sitä mielellään.

Paakut voi hävittää kompostoimalla, polttamalla tai hävittämällä ne muun talousjätteen mukana. Pienet paakut voi myös huuhtoa WC:ssä. Odota hetki jotta paakku liukenee hieman WC-pytyssä ennen WC-pytyn huuhtelua.

La Toilette kissanhiekka on erittäin imukykyinen

La Toilette hiekka on valmistettu orgaanisesta kasvikuidusta eli luonnon omasta materiaalista. Luonnostaan imukykyinen puukuitu on erityisellä valmistustekniikalla valmistettu superimukykyiseksi kuivikkeeksi, joten se on käytössä edullista. Riippuen käytöstä La Toilette kuivike saattaa kestää jopa kuukauden.

La Toilette kissanhiekan valmistus

La Toilette kissanhiekan valmistus on aivan erityinen prosessi. Ensin puusta tehdään karkeaa haketta. Tämän jälkeen hake jauhetaan hienoiksi puukuiduiksi, mikä kasvattaa kuitujen luonnollista imukykyä. Tämän jälkeen kuiduista tehdään hienoa raetta. Rae seulotaan ja siitä poistetaan pöly. Siksi valmis kuivike on lähes pölytöntä, erittäin imukykyistä sekä erittäin pehmeää. La Toilette kissanhiekka imee yli 700% oman painonsa verran nestettä!

La Toilette kissanhiekka imee nesteet nopeasti

Kissanhiekan tulee imeä suuria määriä nestettä, jotta kissan vessa pysyisi hajuttomana ja hygieenisenä. La Toilette kissanhiekka imee nopeasti nestettä yli 700% oman painonsa verran. Kissan käyttäessä vessaa, imeytyy virtsa välittömästi kuivikkeiden päälikerroksiin. Jos neste imeytyisi hitaammin, valuisi virtsa kuivikkeiden läpi pohjaan.  Kasvikuidut imevät virtsan heti ja muodostaen tiiviit paakut. Koska alimmat kuivikekerrokset pysyvät puhtaina, ei kissan wc haise epämiellyttävälle ja kissa käyttää vessaa mielellään.

La Toilette kissanhiekka on pölyämätön

La Toilette kissanhiekan rakeet ovat pehmeitä ja hellävaraisia tassuille. Erityisellä valmistusprosessilla rakeista valmistetaan riittävän suuria, ettei rakeita kulkeutuisi kissanvessan ulkopuolelle tarttuessaan kissan turkkiin tai tassuihin. Kuivike on puhdasta, joten sillä ei ole haitallista vaikutusta hengitysteihin. Pölyä kissanhiekasta irtoaa vain vähän tai ei ollenkaan, vaikka se kaadettaisiin vessa-pyttyyn.

Tiesitkö tämän kissanhiekasta?

Suomessa on tilastokeskuksen mukaan noin 600 000 lemmikkikissaa. Osa kissoista elää vapaana maaseudulla, jossa niiden tehtävänä on ollut jo aikojen alusta asti pyydystää hiiriä. Iso osa kissoista asuu kuitenkin kaupunkikodeissa, joissa ne tekevät tarpeensa sisätiloissa oleviin kissanvessoihin. Kissojen vessoissa käytetään yleisimmin kuivikkeena betoniitista valmistettua kissanhiekkaa. Betoniitti on luonnonsavea. Betoniitti ei maadu, sitä ei voi kompostoida tai polttaa, joten se ei muunnu energiaksi. Kaikki betoniittipohjainen kissanhiekka tuodaan ulkomailta.

Tänä päivänä käytetty kissanhiekka päätyy yhä useammin muun sekajätteen mukana ekovoimalaitoksille ja jätelaitosten polttouuneihin. Koska betoniittipohjainen kissanhiekka ei pala, sitä voidaan pitää eräänlaisena ongelmajätteenä. Polttouuniin päädyttyään betoniitti on ongelmallinen, koska palamattomasta hissanhiekan poltosta jäävä kuona tarttuu uunin pintoihin. Palamaton betoniittihiekka kuljetetaan polttouuneista taas eteenpäin, kaatopaikoille.

Tilastokeskuksen mukaan tällaista jätehiekkavuorta syntyy vuodessa yli 50 miljoonaa kiloa, joka vastaa yli 1 100 kuorma-autollista jätehiekkaa.

Jos kuulostaa siltä, että yli 50 miljoonan hiekkakilon kuljettaminen ulkomailta Suomen tukkuihin, sieltä myymälöihin, edelleen koteihin, polttouuniin ja päätepisteeseen kaatopaikalle on järjen vastaista, biohajoava La Toilette kuivike ratkaisee tämän ongelman. Ei enää loputtomia kuljetusketjuja, ei palamatonta materiaalia ei ylimääräistä kaatopaikkajätettä eikä ympäristön turhaa kuormittamista. La Toilette tulee meille suoraan valmistajalta. Me toimitamme sen suoraan asiakkaalle. Tule mukaan La Toilette maailmaan!

Tutustu myös La Toilette kissanvessaan. Se on biohajoava kissanvessa, jota ei tarvitse pestä.

Valmistajan kotisivut. 

Paino Ei saatavilla/-tietoa
La Toilette kissanhiekka

65 litraa, 2 x 65 litraa (ilmainen toimitus!)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “La Toilette kissanhiekka (säästökoko)”