CLINIVET Adult Energy – Aktiivisille ja energisille koirille

82,90 

CLINIVET Adult Energy on energiaruoka, joka sopii kaikille paljon liikuntaa harrastaville tai muulla tavalla aktiivisille koirille. Se sisältää myös paljon tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita, jotka antavat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Näin myös loukkaantumisien riski pienenee. CLINIVET Adult Energy sisältää myös monipuoliset voiteluaineet nivelille ja ruostoille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Pakkauskoko 15kg (4,66€/kg)

Saatavuus: 30 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

CLINIVET Adult Energy – koiran energiaruoka

CLINIVET Adult Energy on energiaruoka, joka sopii paljon liikuntaa harrastavalle tai muulla tavalla aktiiviselle koiralle. Tiesotkö, että laadukas koiran energiaruoka sisältää paljon muutakin kuin runsaasti rasvaa tai proteiinia. Se sisältää myös paljon tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita, jotka antavat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Näin myös loukkaantumisien riski pienenee.

CLINIVET Adult Energy sisältää myös monipuoliset voiteluaineet nivelille ja ruostoille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34%), ruskea riisi (23%), maissi, kanan rasva (4%), kokojyväkaura, sokerijuurikas, hydrolisoitu kana (3%), kuivattu panimohiiva, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS (305 mg/kg), prebiootti FOS (305 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150 mg/kg), yucca-uute (140 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljy ja -rasva 12%, raakatuhka 7%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,850iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 110iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, natriumseleeni 0,49mg.

Koiran energiaruoka täynnä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia:
 • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 • Ei sisällä vehnää, possua, nautaa, lammasta eikä soijatuotteita
 • Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
 • Sisältää todellisen tehopaketin nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
 • Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat luonnollista immuunijärjestelmää
 • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
 • Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat lihaksia
 • Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
 • Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
 • Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita
 • Valmistettu puhtaasta ja vihreästä luonnosta tunnetussa Pohjois-Irlannissa
Muita hyviä vaihtoehtoja aktiiviselle koiralle
Paino 15 kg
Mitat 50 × 35 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLINIVET Adult Energy – Aktiivisille ja energisille koirille”