CLINIVET Adult Energy – Aktiivisille koirille

79,80 

CLINIVET Adult Energy on energiaruoka, joka sopii kaikille aktiivisille koirille. Se sisältää runsaasti tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita, jotka antavat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Näin myös loukkaantumisien riski pienenee. CLINIVET Adult Energy sisältää myös monipuoliset voiteluaineet nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Pakkauskoko 14kg (5,70 €/kg)

>> Ilmainen toimitus!

Saatavuus: 30 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Energiaruoka aktiiviselle koiralle

CLINIVET Adult Energy on energiaruoka, joka sopii paljon liikuntaa harrastavalle tai muulla tavalla aktiiviselle koiralle. Tiesotkö, että laadukas koiran energiaruoka sisältää paljon muutakin kuin runsaasti rasvaa tai proteiinia. Se sisältää myös paljon tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita, jotka antavat lisätukea lihasten jaksamiseen, lihasten palautumiseen rasituksen jälkeen ja lihaskramppien ehkäisyyn. Näin myös loukkaantumisien riski pienenee.

CLINIVET Adult Energy sisältää myös monipuoliset voiteluaineet nivelille ja ruostoille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään aktiivisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Energy on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (34 %), ruskea riisi (23 %), maissi, siipikarjan rasva, kaura, siipikarjan maksa, sokerijuurikas, kuivattu kala, panimohiiva, kuivattu kananmuna, lohiöljy, kokonainen pellavansiemen, prebiootti MOS, prebiootti FOS, yucca-uute, glukosamiini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), kondroitiinisulfaatti.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26 %, raakaöljy ja -rasva 12 %, raakatuhka 7 %, raakakuitu 2,5 %.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (3a372a) 14,876 IU, D3-vitamiini (E671) 1,000 IU, E-vitamiini (3a700) 111 IU, biotiini (3a880) 1 mg, C-vitamiini (E300) 106 mg, beetakarotiini (E160a) 1,25 mg, DL-metioniini (3c301) 1,43 mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 49 mg, sinkki (sinkkisulfaatti monohydraatti) 99 mg, rauta (rautasulfaatti monohydraatti) 89 mg, rauta (rauta (II) aminohappojen rautakelaattihydraatti) 3 mg, mangaani (mangaanisulfaatti monohydraatti) 35 mg, kupari (kupari (II) aminohappojen kuparikelaattihydraatti) 4,89 mg, kupari (kupari (II) kuparisulfaatti pentahydraatti) 10 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti 0,93 mg, seleeni (inaktiivinen seleenihiiva) 0,22 mg. Antioksidantit.

Energiaruoka täynnä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia:

 • Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 • Ei sisällä vehnää, possua, nautaa, lammasta eikä soijatuotteita
 • Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
 • Sisältää todellisen tehopaketin nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat aktiivisen koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
 • Antioksidantit A, C ja E-vitamiini tukevat luonnollista immuunijärjestelmää
 • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
 • Korkea lihapitoisuus ja helposti sulava proteiini vahvistavat lihaksia
 • Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, jotka tukevat lihasten jaksamista ja ehkäisevät lihaskouristeluja (kramppeja)
 • Optimaalinen pH-tasapaino ja mineraalit tukevat luustoa ja auttavat palautumaan rasituksesta
 • Erityisen maukas energiaruoka koiralle ilman lisättyjä makuaineita
 • Valmistettu puhtaasta ja vihreästä luonnosta tunnetussa Pohjois-Irlannissa.

Muita hyviä vaihtoehtoja aktiiviselle koiralle

Paino 14 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 35 × 20 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLINIVET Adult Energy – Aktiivisille koirille”