Makupalat

Makupalat

pets motivator makupalat

Pet’s Motivator makupaloja voi hyvillä mielin tarjota kaikille koirille ja kissoille vaikka useamman kerrallaan. Niitä voi antaa hemmotteluhetkien herkkuina, motivaatiopaloina ja vaikka treenikentällä sillä ne ovat niin herkullisia ja terveellisiä.

Valikoimista löytyy myös niukasti energiaa sisältäviä vaihtoehtoja linjoistaan huolehtiville. Pet’s Motivator Crackers  esimerkiksi  sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator nameissa on vain yksi raaka-aine l. huippulaatuinen ja herkullinen kala. Se on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja raaka-aineen luontaisista ravintoarvoista johtuen.

Pet’s Motivator herkkupalat ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia lisäaineettomia sekä sokerittomia koska ne sisältävät 100% kalaa.