CLINIVET kissoille

Parasta mahdollista ravintoa

Ravinnolla on tutkitusti keskeinen vaikutus kissojen terveyteen. Haluamme CLINIVETillä tarjota kissallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen kissanruoka auttaa pitämään kissan ihanteellisessa kunnossa. Se ehkäisee karvapallojen, virtsakivien, allergioiden, hammaskiven, ylipainon ja nivelrikon syntymistä sekä monia muita terveysongelmia ja sairauksia.

Raaka-aineet

CLINIVET kissanruoka on valmistettu Pohjois-Irlannissa korkealaatuisista, ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista ilman lisäaineita. Ruokien raaka-aineet ovat luettavissa helposti ja myös ymmärrettävissä. Raaka-aineiden suhteen meille on tärkeää vastuulliset valinnat. Vastuulliset valinnat vaikuttavat niin raaka-aineina käytettyjen kalojen suhteen kuin myös kasvinsuojeluaineiden kestävän ja asianmukaisen käytön suhteen. Ruokiin käytetyn lihan laatu ja kasvuolosuhteet ovat eurooppalaisten vaatimuksien mukaisia. Kanat ovat saaneet kasvaa vapaina. Kala- ja lohiöljyssä ei ole hormoneja eikä turhia antibiootteja ole käytetty.

Raaka-aineina käytetään paikallista kananlihaa, norjalaista lohiöljyä, ja pieniä, rasvaisia kaloja Atlantin valtamerestäEurooppaista alkuperää ovat myös valmistuksessa käytetty auringonkukkaöljy, peruna, kananmuna sekä merilevä.

Käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan Guyanassa, joka on kuuluisa vihreästä ja puhtaasta luonnostaan ja jossa edelleen on koskematonta sademetsää jäljellä. Suurin osa riisistä maailmassa viljellään maissa, joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Parasta tässä kaikessa on se, että CLINIVET kissanruokia saa tavallisen kissanruoan hinnalla.